Kies stad

Hotel April in Seoul

Hotel April in Seoul is de echte hidden gem hotel in de hoofdstad van Zuid Korea. Niet zozeer vanwege de verstopte locatie, maar omdat je er haast niets over kunt vinden op het internet. Expedia niet, Booking niet en zelfs op Tripadvisor zijn er geen reviews achtergelaten voor dit superleuke boutique hotel in Seoul. Maar gelukkig zijn wij er om de leukste spots voor jou te vinden.

Gezellig hotel in Seoul

Hotel April in Seoul heeft een uitstekende locatie in Gangnam-gu met gemakkelijk toegang tot de drukke binnenstad. Het is een gezellig hotel met een bijzonder mooi interieur. De lobby is een beetje donker en mysterieus, maar door de verlichting en het materiaal ook romantisch. De kamers zijn minimalistisch en voorzien van hoge plafonds en ruwe bakstenen muren. Deze doen een beetje denken aan loft achtige sfeer van New York.

Bij Hotel April in Seoul kan je kiezen uit de Deluxe room, Suite Room, Spa Room & Gallery Room. De Gallery Room met twee verdiepingen is speciaal vanwege de kunstwerken aan de muur, terwijl de Spa Room voorzien is van een eigen jacuzzi. Maar ook de Deluxe room en Suite room zien er erg bijzonder uit.

Contact

Website: www.hotelapril.com‎
Email: hotelapril@gmail.com
Adres: 720-20 Yeoksam-dong, Gangnam-gu Seoul
Telefoon 02 3452 4900

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW