Kies stad

Hotel La Casa

Hotel La Casa ligt gelegen in de trendy wijk Garosu-gil. Lekker dichtbij leuke winkels, goede Westerse en lokale restaurants of je kunt heerlijk een stukje wandelen langs de ‘Han River’ waar je tot rust kunt komen na een dagje shoppen. En dat allemaal op loopafstand van het hotel!

Comfortabel, functioneel en modern design onder één dak!

Hotel La Casa is de eerste hotel wat is geopend door Casamia, een Koreaanse interieur label wat ook gevestigd is in deze trendy wijk.
Bij Hotel La Casa staat comfortabel, functionaliteit en moderne design voorop. Een perfecte accommodatie voor de zakelijke reiziger, maar ook zeer geliefd onder de reizigers die een weekendje willen verblijven in deze leuke wijk dichtbij de Han rivier.

Hotel La Casa kleinschalig maar groots in service

Wat ik zo leuk vind aan Hotel La Casa, is dat het lekker kleinschalig is. Het is een zes verdieping tellende gebouw wat niet heel erg opvalt door de rustige voorgevel en een bescheiden ingang. De persoonlijke service is hier perfect en het hotel is voorzien van alle gemakken. Zo vind je hier een gym, een business center, en natuurlijk 24 uur gratis Wi-Fi gebruik voor de verslaafde internetters onder ons. Wat heb je nog meer nodig?

Contact

Website: www.hotellacasa.kr
Email: Geen
Adres: 527-2 Sinsa-dong, Gangnam-gu, Seoul
Telefoon +82 2-546-0088

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW