Kies stad

Massagestudio Corpus Rub in Amsterdam

In een mooi grachtenpand op de Leliegracht vind je massagestudio Corpus Rub. Ik was tot 3 jaar geleden constant opzoek naar een goede plek voor een massage, maar keer op keer viel het toch tegen. Ik heb zowat alle salons in Amsterdam gehad, maar geen van hen gaf mij het ‘hier kom ik terug-gevoel’.
En bij vele lag het absoluut niet aan de inrichting of sfeer hoor. De massages waren gewoon mwah.

Ambiance ontspannen en rustig

Totdat ik bij Corpus Rub op de Leliegracht kwam in Amsterdam. Een goede vriendin was mij voor en kort daarna lag ik daar op de massage tafel. Sindsdien heb ik nooit meer een voet in een ander salon gezet.
De ambiance is heel ontspannen, rustig en het ziet er goed verzorgt uit.
Vooraf wordt er uitgebreid gevraagd wat je precies wilt, en of je ergens last van hebt zodat zij dat eventueel kunnen behandelen. De massages variëren van zacht en ontspannen tot lekker stevig en diep in de spieren. Geef aan wat je lekker vindt, en zij doen het werk!

Duo Massages

Ben jij nog steeds opzoek naar een heerlijke massage? Of wil je iemand een leuk cadeau doen? Probeer Corpus Rub op de Leliegracht dan zeker uit! Zij hebben trouwens ook een speciale duo kamer voor 2. Leuk voor als je met je partner wilt gaan!
Veel vrienden en familieleden van ons zijn al fan. Jij binnenkort ook??

Tip: Als je belt voor een afspraak, vraag dan naar Lee Hermans. Zij is persoonlijk mijn favoriete masseuse. Mocht zij volgeboekt zijn, vraag dan gerust naar een ander!

Contact

Telefoon: +31 20 320 0361
Email: info_leliegracht@corpus-rub.com
Adres: Leliegracht 20 A
1015 DG Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 22:00

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW