Kies stad

W hotel in Seoul

Wil je echt super luxe overnachten in Seoul? Dan kom je niet om de W Seoul Walkerhill hotel heen. De W hotel heeft over de hele wereld vestigingen, maar velen bevestigen dat die in Seoul de beste is. Maar daar zullen de meningen over verdeeld zijn. De enige manier om daar achter te komen is om het zelfs eens te proberen. De W hotel in Seoul is trouwens de eerste W hotel in Azie. Het is ontworpen voor schoonheid, maar gebouwd voor comfort.

W hotel Seoul kamers

In totaal heeft het W hotel in Seoul 253 kamers verdeeld over 17 verdiepingen. Je kan de kamers kiezen in 4 verschillende stijlen. Met namen als Wonderful room, fabulous room, mega suite, fantastic suite, marvelous suite, Wow suite en Extreme suite kan je de luxe standaarden al een beetje raden. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht over de Han rivier of de mooie bergen. Hiernaast kan ook genieten van alle extra faciliteiten zoals indoor zwembad, top restaurant, fitnessruimte, etc. Als je in de zomer in het W hotel verblijft, is er zelfs een buitenzwembad aanwezig.

Het enige nadeel van dit luxe hotel in Seoul is de locatie. Met een locatie van 15 minuten naar het Gangnam business district is wel te doen, maar is het W hotel in Seoul niet ideaal gelegen.

Contact

Website: www.wseoul.com
Email: na.
Adres: 177 Walkerhill-ro,Gwangjin-Gu Seoul,143-708
Telefoon (82)(2) 465 2222

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW