Kies stad

Buckchon Hanok village in Seoul

Seoul heeft genoeg mooie hotels waar je terecht kan. Maar wil je écht op z’n traditioneel Koreaans verblijven tijdens je citytrip in Seoul? Doe dat dan bij Mi Kyung. Mi Kyung verhuurd zijn woning via Airbnb en het is niet zomaar een woning. Zijn woning is gelegen in Jong ro, waar allemaal traditionele Koreaanse woningen zijn gevestigd. Dit gebied staat ook wel bekend als de Buckchon Hanok village, dat ook echt een trekpleister is voor toeristen. Wij zijn hier uiteraard ook geweest om de prachtige huisjes te bekijken en het is zéker een aanrader!

Traditioneel Koreaans hotel in Seoul

De woning van Mi Kyung is gelegen op de top van een kleine heuvel. Hierdoor heb je dus ook een prachtig uitzicht over Seoul. Hoewel het erg centraal is gelegen, is de rustgevende buurt en frisse lucht erg opvallend. In het toeristenboekje staat ook duidelijk vermeld dat je de rust van de bewoners in Buckchon Hanok village moet respecteren.

Leuke buurt in Seoul

In deze buurt zijn niet alleen de traditionele Koreaanse huisjes erg leuk, maar ook de buurt is super nice. Er zijn smalle straatjes aanwezig met leuke winkeltjes en cafeetjes waar je lekker in rond kunt dwalen.

Contact

Website: www.airbnb.nl/rooms/584011‎

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW