Kies stad

Emile Boutique hotel Parijs

Emile Hotel in Parijs is een nieuw boetiek hotel gelegen in de wijk Le Marais. Hiermee weet je dus al dat je perfect zit als het gaat om de locatie. Maar wij kunnen alvast verklappen dat de locatie van dit prachtige hotel niet hét sterkste punt is. Naar onze mening is dat namelijk de heerlijke romantische sfeer en het interieur ontwerp van alle 29 kamers van het hotel. Très bien!

Emile hotel kamers en tarieven

Het stijlvol ingericht hotel is een ontwerp van architect Alfred Klopper, die ook verantwoordelijk was voor de inrichting van Hotel Amour, La Fidélité en het Thoumieux restaurant. Een bijzondere mix van urban, retro en romantisch. De kamers zijn voorzien van een heerlijke open badkamer, waarvan sommigen met een grote inloopdouche en sommigen zelfs een klassiek vrijstaand bad op pootjes. De vloer en de muur kenmerken zich met een mooi grafisch patroon, terwijl de mooie tegels van de badkamers geinspireerd zijn door de metrostations van Parijs.

De tarieven voor een kamer in het Emile hotel in Parijs beginnen vanaf €126,- voor een eenpersoonskamer. De duurste kamer is een luxe suit voor €206,-. Het is niet het goedkoopste hotel die je zal vinden in Parijs, maar je hebt dan wel iets bijzonders. Het ontbijt is overigens bij de prijs inbegrepen en als je minimaal 30 dagen van tevoren boekt, krijg je ook nog 10% korting!

Contact

Website: www.hotelemile.com
Email: resa@hotelemile.com
Adres: 2 Rue Malher, 75004 Parijs
Telefoon +33 1 42 72 76 17

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW