Kies stad

Hotel Paradis in Parijs

Hotel Paradis in Parijs
Hotel Paradis in Parijs is een vrij nieuw hotel gelegen in het centrum van de Franse hoofdstad. Een super mooi hotel die ook nog eens betaalbaar blijkt te zijn. Wat wil je nog meer? Een goede ligging? Ook daar ben je van gegarandeerd bij Hotel Paradis. Met een locatie aan een typische Parijse straat, tussen het Gare de Nord station en de prestigieuze Opéra Garnier heeft het designhotel een ideale ligging om Parijs goed te verkennen.

Designhotel in Parijs

Dorothée Meilichzon is de naam van de designer achter het ontwerp van Hotel Paradis. De franse designer wist vintage, mid-century en modern op een erg stijlvolle speelse manier met elkaar te combineren. Een mooi voorbeeld van het speelse is bijvoorbeeld de receptiebalie van het hotel, die uit grote oude koffers bestaat.

Er is veel gebruik gemaakt van mooie ronde vormen, warme kleuren en neutrale elementen. Alle kamers zijn voorzien van een handgeschilderde behang muur, speciale stoffen, bedden en tapijten die door Dorothée Meilichzon zelf ontworpen zijn. Allemaal elementen die je verblijf in dit bijzondere hotel in Parijs comfortabel en aangenaam maken.

Hotel Paradis kamers

Bij hotel Paradis in parijs heb je keuze uit vijf verschillende kamers, waarbij de prijs van de meest simpele kamer begint van €89,- per nacht tot de meest luxe loft van €198,- per nacht. Aan jou de keus waar je voorkeur naar uit gaat.

Contact

Adres: 41, rue des Petites-Écuries
75010 Parijs
Telefoon: +33 1 45 23 08 22
Website: www.hotelparadisparis.com
E-mail: hotel@hotelparadisparis.com

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW