Kies stad

Hotel Sezz in Parijs

Ben je een luxepaardje? Boek dan je overnachtingen in 4* Hotel Sezz tijdens je citytrip in Parijs. Want Hotel Sezz draait alleen maar om luxe. Shahé Kalaidjian is de eigenaar en tevens het brein achter het hotel. Elke keer als hij in een hotel aankomt, waar dan ook op de wereld en in de rij moest staan om in te checken, voelde hij alsof hij in de rij stond in een postkantoor. En dat is ook de reden waarom Hotell Sezz in Parijs helemaal geen check-in balie heeft. In plaats daarvan staat er iemand bij de ingang op je te wachten. Vriendelijk biedt deze meneer of mevrouw je iets te drinken aan en laat je plaats nemen in de low-key lobby om je vervolgens te begeleiden. Wat een welkom!

Hotel Sezz ligging

Hotel Sezz spreek je uit als Seize. In het frans betekent dit zestien en met een locatie in het 16e arrondissement weet je direct ook waar de naam Sezz vandaan komt. Hotell Sezz is gelegen aan de rechterover van de Seine en op 900 meter van de Eiffeltoren. Vanuit sommige kamers heb je hier ook een adembenedemd uitzicht op.

Luxe hotel in Parijs

Het luxe hotel in Parijs heeft in totaal 26 kamers, waarvan de kleinste kamer een oppervlakte heeft van 19m2, terwijl de grootste kamer maar liefst 65m2 is. Size don’t mean nothing, maar alle luxe kamers zijn ook nog eens prachtig ingericht met natuurstenen muren, zwarte hardhouten vloeren en voorzien van een luxe badkamer met regendouche. Mocht je nog steeds niet genoeg hebben van al het luxe, neem dan een kijkje beneden in het hotel waar een heerlijke spa aanwezig is.

Contact

Telefoon: 01 56 75 26 26
Website: www.hotelsezz-paris.com‎
E-mail: paris.hotelsezz.com‎
Adres: 6 Avenue Fremiet
75016 Paris

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW