Kies stad

Hotel Mama Shelter in Parijs

Als er één hotel is in Parijs die thuis hoort op Places we Know is het wel Mama Shelter. Een prachtig designhotel met een ligging die misschien niet ideaal is als je snel alle toeristische attracties wilt bezoeken. Maar als je het leuk vindt om het echte Parijs te ontdekken, dan is het dé aanrader om in het Mama Shelter hotel te verblijven tijdens jouw citrytrip in de stad van de Romantiek.

Comfortabele kamers bij Mama Shelter

Elke kamer in het Mama Shelter hotel is uitgerust met een kitchenette die in samenwerking met Philippe Starck is ontworpen. De beroemde ontwerper heeft ervoor gezorgd dat de gasten van het hotel comfortabel kunnen verblijven met voorzieningen als luxe beddengoed, satijnen lakens, koffiezetapparaten, magnetrons, en zelfs een 24 inch iMac inclusief TV, radio, CD / DVD, Skype en gratis toegang tot internet.

Hotel Mama Shelter tarieven

Door de ligging is de prijs een stuk lager dan in het centrum van Parijs. En voor wat je ervoor krijgt is het hotel perfect! Bij Hotel Mama Shelter in Parijs kan je kiezen uit kamers met verschillende formaten, variërend van ongeveer €79 tot €299 euro per nacht. De kleinste kamer is 15m2 en de grootste suite met een oppervlak van maar liefst 35m2 is gelegen op de bovenste verdieping en biedt een adembenedemd uitzicht op het 20e arrondissement.

Meer dan alleen hotel in Parijs

Mama Shelter is een superleuk designhotel in Parijs met enorm vriendelijk personeel, maar het biedt nog meer! Het hotel heeft namelijk ook een drukbezochte bar, restaurant en pizzeria met heerlijke pizza’s. We raden je wel aan om te reserveren, want Mama Shelter is ook een hotspot voor de trendy locals. Rond 22.00 uur begint er meestal een DJ te draaien.

Contact

Telefoon: 01 43 48 48 48
Adres: 109 Rue de Bagnolet
75020 Paris, France
Website: www.mamashelter.com‎

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW