Kies stad

Hidden hotel in Parijs

Ben je op zoek naar een kleinschalig designhotel in Parijs? Dan raden wij het Hidden hotel aan. Een bijzonder hotel die gebaseerd is op een filosofie van respect en liefde voor de edelste materialen die worden geassocieerd met ambachten en handgemaakte producten. Het Hidden Hotel is een combinatie van kleuren en geuren in een sfeer die zowel modern als tijdloos is. In dit hotel kan je kennis maken met verschillende invloeden: biologische, ecologische, ethische en moderne, gecombineerd tot een zowel eclectisch, verfijnd als harmonisch geheel.

Hidden hotel Parijs design kamers

Zoals gezegd is het Hidden Hotel in Parijs een kleinschalig design hotel. In totaal beschikt het over 23 luxe kamers. Elk van de 23 kamers van het Hidden Hotel zet aan tot denken. Verdeeld over 6 etages, met een oppervlak van 14 tot 34 m2 bieden ze een contrast van texturen in een verfijnde en intieme omgeving. Het interieur met een rustgevende uitstraling door gebruik van natuurlijke materialen, geven de kamers een erg relaxte en ontspannen sfeer.

Hidden hotel Parijs ligging

Zoals de naam al zegt is het Hidden hotel in Parijs een beetje verborgen. Door de ligging in een rustige straat is dit designhotel ideaal voor als je een goede nachtrust wilt hebben in deze drukke stad. En tóch heeft het met een loopafstand van 10 minuten naar de Champs Elysees een zeer goede locatie.

Contact

Telefoon: +33(0) 1 40 55 03 57
Adres: 28 Rue de l'Arc de Triomphe
75017 Parijs
Website: www.hidden-hotel.com‎‎
E-mail: contact@hidden-hotel.com

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW