Kies stad

Restaurant Lion Noir in Amsterdam

Restaurant Lion Noir in Amsterdam heeft haar deuren geopend in december 2010. Naar onze mening één van de leuke restaurants in Amsterdam die zeker een plekje op onze website verdient. Lion Noir is een samenwerking tussen drie horeca grootheden in Amsterdam. Casper Reinders, onder andere bekend van Jimmy Woo en Bo5, Mr Yen van het populaire Chinese restaurant Dynasty en eigenaar van restaurant ‘Serge’ Serge Rijn vormen het brein achter restaurant Lion Noir.

Restaurant Lion Noir menu

Bij restaurant Lion Noir in Amsterdam kan je terecht voor een Franse lunch of diner, waar verrassende gerechten worden geserveerd. Om de zoveel tijd veranderen ze de kaart, waardoor je niet snel uitgekeken raakt. Halve kreeft met kropsla, cantharellen, boekweit en bleekselderij, Albacore tonijn met langoustine wonton en gemarineerde komkommer of gegrilde kwartel met sobrasada en couscoussalade, om maar een paar heerlijke voorbeelden te noemen.

Restaurant Lion Noir interieur

Tijs Murré was verantwoordelijk voor het interieur van restaurant Lion Noir. Houten vloer, leren stoelen, rode fauteuils, opgezette vogels en vooral prachtige en tikkeltje mysterieuze kunstwerken aan de muur. Zo zou je het mooie interieur van Lion Noir kunnen omschrijven. Onlangs werd het zelfs bekroodn met een VENUEZ Hospitality & Style Award.

De combinatie van een goede prijs kwaliteit verhouding, de prettige sfeer en een bijzonder mooi interieur, maken Lion Noir een must try restaurant in Amsterdam voor een lekkere lunch of een romantisch diner. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Onze tip: Als het lekker weer is, kan je ook plaatsnemen in de heerlijke patio tuin van Lion Noir.

Contact

Telefoon: 020 6276603
Email: reservations@lionnoir.nl
Adres: Reguliersdwarsstraat 28
1017 BM Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 11:30 - 01:00
Dinsdag: 11:30 - 01:00
Woensdag: 11:30 - 01:00
Donderdag: 11:30 - 01:00
Vrijdag: 11:30 - 03:00
Zaterdag: 18:00 - 03:00
Zondag: 18:00 - 01:00

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW