Kies stad

Khai Tri in Parijs

Khai Tri, dit is en zo’n plekje waar we ongetwijfeld heen moeten (het liefst een paar keer) als we een bezoekje aan Parijs brengen. Het zit niet in de meest fancy buurten van Parijs, maar het is het reizen meer dan waard! Hier bij Khai tri, haal je de beste en lekkerste Bánh Mì’s! Voor diegenen die niet weten wat Bánh Mì is, het is een Vietnamees broodje wat heerlijk belegd is met ingemaakte groente, specerijen, sauzen en smaakvolle varkensvlees, beef, kip of tofu.

Lekkerste Bánh Mì te koop in een boekwinkel

Khai tri ligt gelegen in het 13e arrondissement van Parijs, en de broodjes verkopen ze achter een kleine balie in een boekhandel. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal niet spannend uit. Misschien zelfs een beetje te simpel en onaantrekkelijk om naar binnen te gaan. Maar ik durf te wedden dat je bij de eerste hap meteen vaste klant wordt bij Khai tri in Parijs!

Broodjes perfect belegd!

De baguettes zijn heerlijk luchtig, perfect belegd van boven naar beneden, en zijn op juiste temperatuur (niet te warm, niet te koud). Precies zoals je je Bánh Mì wilt hebben!
Zit jij al te watertanden? Ga dan bij je eerst volgende bezoek aan Parijs langs Khai Tri en je zult geen spijt krijgen!
En als je toch in de buurt bent van Chinatown, ga dan meteen langs Pho14 voor andere Vietnamese lekkernijen!

*Tip Ga voor de Bánh Mì Dac Biet. Echt een aanrader! En omdat de broodjes zo lekker zijn, raken deze in de vroege namiddag al uitverkocht. Dus ga hier zo vroeg mogelijk heen als je zo’n lekkere Bánh Mì wilt scoren!

Contact

Telefoon: +33 1 45 82 12 40
Adres: 93 Avenue d'Ivry
75013 Paris, Frankrijk

Openingstijden

Maandag: Open
Dinsdag: Open
Woensdag: Open
Donderdag: Open
Vrijdag: Open
Zaterdag: Open
Zondag: Open

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW