Kies stad

Saint Martin in Parijs

Met mooi weer is het genieten geblazen langs de oevers van Canal Saint-Martin. Deze wijk is te vinden in het 10e arrondissement van Parijs tussen Gare du Nord en Republique. Hier zitten wij altijd lekker met een glas wijn te chillen onder genot van het gepingel van buren op de gitaar, van het uitzicht op het water, de ijzeren loopbruggen en van de mooie mensen die hier rondlopen.

divers publiek rond Saint-Martin

Canal Saint-Martin trekt een divers publiek. Je ziet hier studenten, modellen, veel bohemians en noem maar op! Het is eigenlijk een plek om zien en te gezien te worden. Niet zo gek ook, want tijdens de Parijse Fashion Week fungeert Canal Saint-Martin als modeplatform waar veel mensen worden gefotografeerd.

schilderachtige buurt van Canal Saint-Martin

Heb je even geen zin in de drukke straten van Parijs vol luxe winkels, ga dan lekker naar Canal Saint-Martin, en geniet hier van de schilderachtige buurt omringd door de mooie bomen, sluizen en kleine boetiekjes en café’s. Op zon- en feestdagen is Canal Saint-Martin afgesloten voor auto’s en andere rijtuigen. Heel erg geschikt voor een leuke wandeling dus!

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW