Kies stad

Le Mary Celeste in Parijs

Vorige week waren we weer in Parijs om wat leuke adresjes te bezoeken. Waaronder ook Le Mary Celeste. Deze stond bij ons al hoog in het lijstje, maar vorig jaar zaten ze nog net in hun openingsmaand toen wij een bezoekje brachten aan Parijs. Iedereen wilde er natuurlijk eten, dus wij dachten: “We komen hier de volgende keer wel weer terug als ze ge-settled zijn voor een eerlijke review.” Zo gezegd, zo gedaan!

Lekkerste cocktails en super bediening

Le Mary Celeste ligt in onze favoriete buurt, Le Marais. Het zit verstopt op de hoek in een donker straatje, maar is ‘zeker’ de moeite waard voor een bezoekje!
Het interieur is niet super bijzonder, maar wat ik je wel kan vertellen is dat het er wel SUPER gezellig is en de cocktails en gerechten zijn voortreffelijk!

Gerechten zijn voortreffelijk!

We kregen van de aardige bediener een gezellig klein tafeltje bij het raam en vervolgens een Franse menu-kaart. Hij moest wel het een en ander vertalen, maar al gauw wisten wij wat we wilden bestellen. Zes oesters, zeven gerechten en vijf cocktails later liepen we weer richting ons hotel met een zeer voldaan gevoel. De chef van Le Mary Celeste, Haan Palchu-Chang heeft een filosofie achter het koken en deze luidt als volgt: “My food is 100% driven to being delicious.” en dat is hij zeker nagekomen!

Contact

Website: http://www.lemaryceleste.com
Email: info@lemaryceleste.com
Adres: 1, Rue Commines 7
75003 Parijs

Openingstijden

Maandag: 18:00 - 02:00
Dinsdag: 18:00 - 02:00
Woensdag: 18:00 - 02:00
Donderdag: 18:00 - 02:00
Vrijdag: 18:00 - 02:00
Zaterdag: 18:00 - 02:00
Zondag: 18:00 - 02:00

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW