Kies stad

The Broken Arm in Parijs


The Broken Arm in Parijs is écht een super leuke conceptwinkel! In 2009 opgericht door drie vrienden Anaïs Lafarge , William Steinmetz en Romain Joste, die een gemeenschappelijke liefde hebben voor een bepaalde levensstijl. Een levensstijl waar genoten wordt met leuke ervaringen, mooie producten en lekker eten. Dit heeft zich geuit in het openen van The Broken Arm winkel, gelegen in het 3e arrondissement van Parijs, in de Haut Marais, tegenover het Tempelplein in een mooi gebouw uit de twintigste eeuw. Een prachtig groot gebouw met een totale oppervlakte van maar liefst 200m2.

In deze mooie winkel, met een Scandinavisch tintje, vind je een mix van gevestigde grote namen en jonge ontwerpers. Enkele namen zijn 3.1 PHILLIP LIM, CARVEN, CÉDRIC Charlier, CHRISTOPHE LEMAIRE, ISAAC REINA, Jacquemus, Kenzo, NIKE, Ostwald Helgason, OUR LEGACY en PATRIK Ervell. Laat je ook inspireren bij The Broken Arm door mooie accesoires, boeken, tijdschriften en alledaagse voorwerpen.

The Broken Arm café

The Broken Arm heeft in het gebouw ook een klein café. Ze hebben daar een eenvoudige keuken, met bijzondere aandacht voor dagelijkse aanbod van goede koffie, selectie van sandwiches, salades en heerlijke gebakjes. Je kan hier dus terecht voor een lekker ontbijtje, maar ook voor een late lunch in de middag.

Wat een leuk initiatief!

Let op: het café is al om 9 uur in de ochtend geopend, maar de winkel is pas om 11 uur open.

Contact

Telefoon: +33 1 44 61 53 60
Adres: 12 rue Perrée
75003 Parijs
Website: www.the-broken-arm.com
E-mail: boutique@the-broken-arm.com

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: Gesloten

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW