Kies stad

Flinders café in Amsterdam

Ben je liefhebber van Interieur & Design? Ga dan een keer naar Flinders café in Amsterdam. Een bijzonder restaurant concept waar je eet en drinkt tussen het design van internationale topdesigners. Het bijzondere van Flinders café in Amsterdam is dat je de meeste meubels en accessoires ook kunt kopen. Bij Flinders café zelf waar een beperkt assortiment op voorraad is, of via hun webshop Flinders.nl. Hier vind je trouwens nog veel meer designproducten.

Flinders café ontbijt, lunch en diner

Het interieur van Flinders café in Amsterdam is heel mooi, maar bij een restaurant draait het uiteindelijk tóch om goed eten. Maar daar hoef je ook geen zorgen om te maken. Bij Flinders café eet je goed en gezond. Of je er komt voor een simpel ontbijtje of een uitgebreid diner. Ze bieden herkenbare gerechten in een verrassend jasje. Wat ook bijzonder is, is dat ze veel gebruik maken van lokale gespecialiseerde leveranciers en biologische producten. Zo is het vlees afkomstig van Hesseling, de culinaire slager die ook levert aan Ron Blauw Ciel Bleu en de Bokkendoorns. De recepten zijn bovendien ontwikkeld door een topchef die ook de keuken traint en begeleidt.

Flinders café meest kindvriedelijk

Bij Flinders café is het ook heerlijk genieten met de kids. Dit is naar onze mening het meest kindvriendelijke restaurant in Amsterdam!
En wat ook leuk is om te weten: Zij hebben als enige cafe-restaurant in Nederland stoelverwarming op het terras. Lekker voor de koude wintermaanden, toch?

Contact

Telefoon: 020 - 22 31 583
Email: info@flinderscafe.nl
Website: www.flinderscafe.nl
Adres: Frederik Hendrikplantsoen 36
1052 XS Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 23:00
Dinsdag: 09:30 - 23:00
Woensdag: 09:30 - 23:00
Donderdag: 09:30 - 23:00
Vrijdag: 09:30 - 23:00
Zaterdag: 09:30 - 23:00
Zondag: 09:30 - 23:00

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW