Kies stad

Restaurant De Kas in Amsterdam

Gelegen in het mooie park Frankendael in Amsterdam Oost vind je dit unieke restaurant: de Kas. En omdat dit toch wel stiekem een van onze favorieten is, kunnen wij het niet laten om deze met jullie te delen.

Bij binnenkomst ruik je de verse tomaatjes en basilicum al wat uit de linker kweekkas komt voordat je het restaurant binnen loopt. Je wordt vriendelijk begroet, de jassen worden opgehangen en vervolgens word je naar de tafel geleid.

Interieur Piet Boon

Dan is het ronduit genieten! Het restaurant is ontworpen door Piet Boon en ziet er fantastisch uit, met een mooie grijze gietvloer, lampen van MOOOI, de prachtige open keuken, volledig plafond van glas en een mooie bar. Personeel is heel erg vriendelijk en erg attend. Er wordt bij elke gang uitgelegd wat je op je bordje hebt liggen en waar elk biggetje of visje vandaan komt.

Superverse ingrediënten

Bij de Kas in Amsterdam zijn ze ervan overtuigd dat eten het beste smaakt als het bereid is met superverse ingrediënten, wat geteeld en geoogst is met respect voor de natuur. En dat proef je zeker terug in hun gerechten. De porties zijn goed, en de wijnen die worden samengesteld door de sommelier gaan heel goed met de gerechten.

Wij zijn van mening dat je hier in ieder geval 1 keer geweest moet zijn. Het is niet goedkoop, maar is zeker waard voor je geld! Mocht je niet zoveel geld kwijt willen zijn, maar toch ervaren hoe het eten in de Kas is, ga dan een keertje langs voor de lunch. Ook heerlijk!

En bij de uitgang nog een lekker appeltje uit eigen tuin als aandenken. Wij zijn fan, restaurant de Kas! Jij ook?

Contact

Telefoon: + 31 20 462 45 62
Email: info@restaurantdekas.nl
Adres: Kamerlingh Onneslaan 3
1097 DE, Amsterdam

Openingstijden

Lunch Ma t/m Vr: 12:00 - 14:00
Maandag: 18:30 - 22:00
Dinsdag: 18:30 - 22:00
Woensdag: 18:30 - 22:00
Donderdag: 18:30 - 22:00
Vrijdag: 18:30 - 22:00
Zaterdag: 18:30 - 22:00
Zondag: Gesloten

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW