Kies stad

Steve’s eerste feestje!

Dames und Heren, op 31 maart en 1 april zal er een nieuw mini festival plaats vinden in Amsterdam Oost.

nieuw feestje in Amsterdam

Dit nieuwe maar vooral leuke concept is een idee van 8 fijne mensjes uit Amsterdam, wat is ontstaan door een uit de hand gelopen buurt feestje.

Het festival zal de naam Steve krijgen (op visite bij Steve), en wordt ook gehouden op de Steve Bikoplein in Amsterdam.
De aankleding zal ook heel erg de sfeer van een huiskamer hebben, alsof je bij Steve thuis bent alleen dan buiten.

alleen maar gezelligheid bij Steve

Bij Steve draait het maar om 1 ding. En dat is gezelligheid! Lekker samen zijn, samen dansen, drinken en vooral genieten! Denk aan de parade, maar dan net iets anders.
Het eten komt van neighbourfood market, en restaurant Michel-Inn zal na afloop ook een ‘rock & roll pizza after party’ organiseren.

live muziek en heel veel creativiteit

Aan muziek zul je zeker niet tekort komen. Er zal een open podium zijn voor sing en songwriters die hun stem kunnen laten horen, en er zal voornamelijk veel live muziek worden gespeeld door bandjes zoals 3rd floor magic en spitsvondig. Ook zullen er een aantal kunstenaars aanwezig zijn die door middel van live art het festival de gedurende 2 dagen zullen aanvullen. Kleine workshops worden er gegeven en nog meer leuke dingen op creatief gebied. Kortom, het plein wordt gevuld met gezelligheid en zal een mengelmoes zijn van creativiteit!

Klinkt dit bij jou ook als muziek in de oren? Kom dan op 31 maart en 1 april langs bij Steve’s eerste feestje op de Steve Bikoplein! Een deur hebben ze niet, dus langskomen voor een hapje, drankje en dansje kan tussen 13.00 en 21.00 uur!
Hopelijk wordt het een feestje om niet te vergeten, zodat Steve zijn tweede feestje kan gaan geven in september!

Wij hebben er zin in, jij ook?

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW