Kies stad

Restaurant Pepper Lunch in Hong Kong

Wil je even een snelle hap, maar wil je wat gezonder eten dan de Mac Donalds of KFC? Ga dan zeker naar Pepper Lunch! Dit is onze favoriete fast-food restaurant in Hong Kong waar je heerlijk kunt eten voor nog geen HKD $40 ! (omgerekend 4 euro)

Waarom Fast Food restaurant op Places we Know?

Jullie zullen vast wel denken: waarom een fast-food restaurant plaatsen op Places we Know? Dat is maar om 1 reden: de beef rice is nergens zo lekker als hier! Als we vanuit Hong Kong weer terug zijn in Nederland, duurt het niet lang meer voordat we weer cravings hebben naar de beef rice van Pepper Lunch die we hier helaas niet kunnen krijgen.

ongezellig maar wel lekker!

Er zijn in Hong Kong heel wat vestigingen, maar wij gaan het liefst naar de filiaal in Langham Place, Mongkok. Van de gezelligheid moet je het niet hebben hoor. Want Pepper Lunch zit met heel wat andere restaurants aangesloten bij een Food Court in Langham Place waar je aan ongezellige tafeltjes plaats moet nemen. Maar het eten maakt alles goed!

pas op voor de hete plaat!

Je doet een bestelling, krijgt een nummer en wacht vervolgens tot ze deze omroepen. Vervolgens krijg je je gerecht op een sizzling plaat geserveerd. Nog een dosis vers gemalen peper eroverheen en smullen maar!

Tip: Bestel hier de Beef Pepper Rice!

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW