Kies stad

La Chambre aux Oiseaux in Parijs

Tijdens een citytrip is het soms wel fijn na al dat lopen om eventje bij te komen. Even rustig zitten en bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee. We moeten eerlijk toevoegen, het is soms best even zoeken in Parijs om echt een leuke locatie hiervoor te vinden. Jullie boffen met Places we Know, want dat zoeken wij natuurlijk voor jullie uit. Als je in de buurt bent van het 10e arrondissement, dan is La Chambre aux Oiseaux waar je wezen moet!

La Chambre aux Oiseaux vintage interieur

La Chambre aux Oiseaux in Parijs is een tearoom van Léna and Hervé. “La Chambre aux Oiseaux” wat letterlijk “De vogelkamer” betekent, is genoemd naar de haberdashery van Léna’s oma. Het leuke is dat ook het interieur uit de oude tijd komt. Daar heeft interieur designer Hervé natuurlijk over nagedacht. De tearoom heeft een gezellige huiskamer sfeer, ingericht met bloemetjesbehang, vintage tafeltjes en bankjes met leuke zachte kussentjes. Elke keer als je terugkomt bij La Chambre aux Oiseaux in Parijs is er wel iets veranderd. Dit komt omdat je thuis bent.

Ontbijten, lunchen en brunchen in Parijs

Bij La Chambre aux Oiseaux in Parijs kan je terecht voor een lekker onbijtje, een stevige lunch of gewoon alleen een lekker kopje koffie. Op het menu vind je onder andere een selectie van club sandwiches, seasonal salads, scrambled eggs en versgebakken brood. De homemade drankjes zijn er ook erg lekker.

Contact

Telefoon: 09 81 54 54 38
Website: www.lachambreauxoiseaux.tumblr.com
Email: n.a.
Adres: 48 rue Bichat
75010 Paris

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:30 - 18:00
Donderdag: 9:30 - 18:00
Vrijdag: 9:30 - 18:00
Zaterdag: 10:30 - 18:00
Zondag: 10:30 - 18:00

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW