Kies stad

Po’s Atelier en Café Deadend

Zoals jullie weten is Sheung Wan toch wel één van onze favoriete buurten in Hong Kong. Hier vind je talloze leuke cafe’s en plekjes waar je heerlijk thee kunt leuten. Cafe Deadend is hier een heel goed voorbeeld van. Het zit samen onder één dak met bakkerij Po’s Atelier waar je heerlijk brood kunt kopen wat volledig vrij is van chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen.

Mix van Frans en Japanse producten

Het brood wat ze bakken en verkopen bij Po’s Atelier is gemaakt en bedacht door beroemde Japanse bakker en chef-kok, Masami Asano. Hier koop je top kwaliteit brood met een mix van Frans en Japanse producten. Je vindt hier bijvoorbeeld Oolong vijgenbrood, Pain de Campagne en Bagel Maricots wat niet lang op de planken blijven liggen nadat ze uit de oven zijn gekomen.

doorlopen naar Café Deadend

Heb je geen haast en wil je lekker genieten van heerlijke sandwiches? Loop dan door naar Café Deadend. Het is een perfecte plek om rustig te ontbijten of te lunchen. Ze serveren hier royaal belegde broodjes, en de koffie is ook zeer zeker goed. Onze favoriet is de warme sandwich met Franse ham en Brie en hun home made lemon ginger drankje. Die moet je zeker proberen!

Contact

Telefoon: +852 6056 8005
Adres: Ground Floor, 70 Po Hing Fong
Sheung Wan, Hong Kong
Website: http://www.posatelier.com
Email: bread@posatelier.com.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW