Kies stad

5CIJUNG CAFE

5CIJUNG CAFE is gelegen in de trendy wijk van Garosu-gil. Het is een van de vele franchise café’s in Seoul met een super leuke inrichting. 5CIJUNG CAFE zit een beetje verstopt in de zijstraatjes van Garosugil, maar je zult het meteen herkennen aan de frisse voorgevel en openslaande harmonicadeuren. Het is een perfecte plek om even een drankje te doen. Geloof me, hun drankjes zijn to-die for!

leuke inrichting van 5CIJUNG CAFE

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk begroet in het Koreaans en ben je vrij om een plekje uit te kiezen. Wij gingen lekker bij de deur zitten zodat we konden genieten van het weer en de trendy mensen van Garosu-gil die langsliepen. De inrichting van 5CIJUNG CAFE is ook om verliefd op te worden! Clean, modern, speels en romantisch is hoe ik deze plek het beste kan beschrijven.

Beste juices bij 5CIJUNG CAFE

We bestelde een heerlijke cafe latte en een grapefruitjuice en je kreeg bij je drankjes ook gratis zelfgemaakte verse scones. Mijn grapefruitjuice was ongelofelijk lekker! Dit was zonder te overdrijven de beste grapefruitjuice die ik ooit heb mogen proeven! De koffie was heel schattig opgemaakt met een lief beertje, en deze smaakte ook zeker niet slecht!

superduper vriendelijke personeel

Wij wilden na een drankje een kledingwinkel bezoeken in de buurt voor Places we Know, maar wij wisten de weg niet. En zoals je weet, spreken de meeste mensen in Korea geen of heel slecht Engels. Toch gingen we een poging doen om de vriendelijke meisjes de weg te vragen. Na 15 minuten met gebarentaal te communiceren en vijftien tekeningetjes verder wisten we nog steeds niet hoe we erheen moesten lopen. Jammer, maar waardeerde het ENORM dat ze zo hun best hadden gedaan. Bij het verlaten van 5CIJUNG CAFE kwam tot onze grote schrik één van de meisjes mee naar buiten en stond erop dat ze ons erheen ging brengen. Na 10 minuten waren we er eindelijk, en wij wilden haar iets geven om haar te bedanken, maar ze wilde niets aannemen. Dit laat nog maar eens zien hoe “aardig” en “lief” de mensen in Korea weer zijn……..

*Tip: 5CIJUNG CAFE heeft twee filialen. Één in Garosu-gil en de ander in Samcheongdong. Allebei erg leuk om te bezoeken als je in Seoul bent!

5CIJUNG CAFE Garosu-gil

Telefoon: 02-512-6508
Website: http://www.5cijung.com
Email: Geen
Adres: 525-11 Sinsa-dong
Gangnam-gu Seoul South Korea

5CIJUNG CAFE Samcheongdong

Telefoon: 02-730-2008
Website: http://www.5cijung.com
Email: Geen
Adres: Palpandong 57
Jongno-gu, Samcheongdong

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 22:30
Dinsdag: 11:00 - 23:30
Woensdag: 11:00 - 23:30
Donderdag: 11:00 - 23:30
Vrijdag: 11:00 - 23:30
Zaterdag: 11:00 - 23:30
Zondag: 13:00 - 22:30

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW