Kies stad

Hongdae

Hongdae, Een super leuke buurt nabij het Hongik Universiteit. Deze wijk staat vooral bekend om Seoul’s Indie cultuur. Op elke hoek van de straat kun je genieten van live bandjes of een persoon die op zijn gitaar zit te pingelen en ondertussen de sterren van de hemel zingt. De sfeer die hier hangt is hier fantastisch!

een artistieke sfeer in Hongdae

In Hongdae hangt een hele artistieke sfeer. Je vind hier unieke winkels, speciale restaurants, en super leuke café’s. Elke zaterdag verkopen kunstenaars hun eigen werk zoals street art, sieraden, kleding etc in een parkje achter de drukke straten van Hongdae. Een heel gezellig plekje waar je kunt snuffelen tussen de leuke betaalbare stukken, en ondertussen kunt genieten van Koreaanse hapjes die van de kraampjes komen.

Karakteristieke winkeltjes met unieke mode

In de grote hoofdstraten van Hongdae is het altijd heel erg druk. Je wordt overspoeld met kleine kleding winkels die hun muziekboxen op maximaal hebben staan met Koreaanse popmuziek. Hier vind je leuke goedkope kleding, sieraden, schoenen en nog veel meer!
Maar wat nog leuker is, zijn de kleine zijstraatjes van Hongdae. Hier vind je SUPER leuke café’s en karakteristieke winkels met hippe mode. Kleding die je koopt in deze winkeltjes zijn een stukje duurder, maar dan neem je ook echt iets leuks mee naar huis! Deze unieke straatjes van Hongdae mag je zeker niet overslaan!

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW