Kies stad

Kapok in Hong Kong

Kapok opende in 2006 haar deuren in Tin Hau, maar is inmiddels verhuisd naar Wan Chai op Hong Kong Island. De oprichter, Arnault is een Fransman die naar Hong Kong is verhuisde in 1996 en had als doel zich te focussen op kleine bedrijven en jonge designers wiens werk niet te koop waren in Hong Kong. Hij had geen ervaring in de retail maar geloofde in zijn concept wat tot nu toe nog steeds een succes is in Hong Kong.

Merken geselecteerd op design, kwaliteit en vakmanschap

Concept store Kapok verkoopt voornamelijk lokale en internationale merken wat geselecteerd is op design, kwaliteit en vakmanschap. De producten lopen heel erg uiteen. Zo verkopen zij er kleding, accessoires, maar ook spulletjes voor interieur.

De winkels hebben een eigentijdse en speelse interieur met een vleugje moderne design. De medewerkers van Kapok zijn er super aardig en zijn totaal niet pushy in vergelijking tot vele winkels in Hong Kong.

3e filiaal

Na het succes van Kapok in Wan Chai, telt de winkel nu maar liefst 3 filialen. Vorig jaar ging Sailor Kapok open in werelds eerste Art Mall K11 in Tsim Sha Tsui.
Waarom “sailor”? Omdat dat de richting is die Kapok wilt blijven gaan. Kleine en creactieve merken blijven promoten in Hong Kong.

Contact Kapok Sunstreet

Telefoon: +852 252 00 114
Adres: G/F. 3, Sun Street
Wan Chai, Hong Kong

Contact Kapok

Telefoon: +852 254 99 254
Adres: G/F. 5, St Francis Yard
Wan Chai, Hong Kong

Contact Kapok Sailor

Telefoon: +852 3122 4113
Adres: Shop 101, 1/F, K11 Art Mall, 18 Hanoi Road
Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW