Kies stad

Fair + Fair in Amsterdam

Ben je op zoek naar een winkel waar ze allerlei spulletjes verkopen die op een eerlijke manier met de hand zijn gemaakt? Ga hier dan zeker langs!
Op de hoek van de Raadhuisstraat en de Herengracht in Amsterdam vind je deze kleine warenhuis gevestigd in een prachtige grachtenpand.

Huiselijk gevoel bij Fair + Fair

Alle producten die zij verkopen worden allemaal op een fair trade manier geproduceerd. Ze zijn gemaakt op basis van ecologische, up of recycling en / of cradle to cradle principes. Mooi toch?
De spulletjes die ze er hebben worden getoond in een verschillende kamers, die door verschillende stylisten worden ingericht. Een huiselijk gevoel waar je kan genieten van al het moois wat ze er hebben. Van gouden armbanden tot sloophouten bankjes, van mooie handgeknoopte plaids tot een oude glazen opbergkast. Ze hebben er van alles! Bij Fair + Fair in Amsterdam hoef je overigens ook niet diep in de buidel te tasten. Zij laten zien dat stijlvolle en faire producten helemaal niet duur hoeven te zijn. Chapeau!

Gratis styling en bouwadvies

Ga je je huis opnieuw inrichten of verbouwen? Dan kun je bij Fair + Fair in Amsterdam ook terecht voor een gratis styling en bouwadvies onder genot van een fair hapje en drankje. En alle aankopen die jij doet, gaan voor een deel naar een goed doel. Op de site zie je wat jij investeert in een huis voor een ander. Wij weten waar we naar toe gaan voor spulletjes in ons huis. Jij ook?

Contact

Telefoon: +31 20 - 4214566
Email: info@fairandfair.nl
Adres: Herengracht 211
1016 BE, Amsterdam

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 18:00

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW