Kies stad

Lantau infinity pool in Hong Kong

Op Lantau Island in Hong Kong vind je de bekende grote Tian Tan Boeddha, het Disneyland Resort en het vliegveld van Hong Kong. Maar als je beter kent, is er nog veel meer te ontdekken op dit grootste eiland van Hong Kong. En één van die hiddem gems is de Lantau infinity pool in het vissersdoprje Tai O.

De Tai O Lantau infinity pool is als het ware een zwembad in de natuur, die gevuld wordt met water van de in de omgeving aanwezige watervallen.

Veel mensen, vooral toeristen, kennen de Tai O Lantau infinity pool in Hong Kong niet. Of ze zijn er in ieder geval nooit geweest. Dit heeft te maken met het feit dat het best lastig is om er te komen. Maar juist de slechte bereikbaarheid maakt het juist zo bijzonder.

Tai O Lantau infinity pool routebeschrijving

En eigenlijk valt het allemaal op zich wel mee. Vooral met deze routebeschrijving:
In Tai O, vind je bij het busstation een stenen brug. Deze moet je oversteken om vervolgens het wandelpad te volgen. Na een klein uurtje kom je aan bij een rode brandkraan, die met 470 gemarkeerd is. Hierna moet je op zoek gaan naar een betonnen trap aan je linkerkant. Hier loop je omhoog en na ongeveer een kwartier kom je aan bij het bijzondere Tai O Lantau infinity pool.

Hier zul je zien dat het reizen allemaal meer dan waard is geweest. Hier kan je lekker afkoelen in het water en genieten van de prachtige omgeving.

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW