Kies stad

Blijburg in Amsterdam

In 2003 werd het concept Blijburg en het tijdelijke stadstrand gelanceerd op het eiland IJburg in Amsterdam. Hier kan je met je gezin, vrienden of gewoon in je eentje ontsnappen aan de drukte van de Amsterdamse binnenstad en genieten van zon, zee en strand. Uhh… zon, meer en strand. Vanaf dag 1 was Blijburg een inslaand succes en tegenwoordig is het eigenlijk ook niet meer weg te denken uit de harten van vele Amsterdammers.

Stadstrand Blijburg in Amsterdam

Hoewel veel mensen met Blijburg het stadstrand op IJburg bedoelen, is Blijburg ook een strandpaviljoen. Het eten in het restaurant is niet geweldig, maar de mooie horizon, de heerlijke sfeer en de lekkere drankjes maken het helemaal goed. Je kan ook gewoon je eigen BBQ meenemen!

Op mooie zomerse dagen worden leuke evenementen georganiseerd en kan je genieten van zomerse nummers die door de Dj’s worden gedraaid. Op Zaterdag 15 September 2012 vindt het zomerfestival Costa del Soul voor de 8e keer plaats op het stadsstrand van Blijburg in Amsterdam. Op vijf podia zullen meer dan 50 dj’s en live acts hun opwachting maken. Daarnaast zullen er meer dan 30 kunstenaars een enorme wand onder handen nemen. Het festival start om 12:00 uur en gaat buiten door tot 24:00 uur, daarna verplaatst het feest zich naar binnen tot 03:00 uur.

Contact

Telefoon: 020 416 0330
Adres: Muiderlaan 1001
1087 VA Amsterdam

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW