Kies stad

Mong Kok in Hong Kong

Deze meest bevolkte plek ter wereld is toch wel het meest spraakmakende stukje van Hong Kong. Er wonen maar liefst 130.000 mensen per m2! Can you imagine?

Mong Kok betekent letterlijk: “drukke hoek” in het Kantonees. En dat is te merken zodra je uitstapt bij Mong Kok station.

shopping walhalla

Houdt van je shoppen? Dan zit je hier zeker goed! Mongkok kent veel malls waar je honderden kleine boetiekjes hebt van een paar vierkante meter groot. Geen boetiekje is hetzelfde en elke winkel heeft zijn eigen assortiment. Je bent zeker wel een hele middag zoet per mall. Dus heb je een vriend of vriendin die niet van shoppen houdt? Laat die dan maar lekker thuis!

bekende Sneakerstreet in Hong Kong

In Mong Kok vind je ook de bekende Sneakerstreet. Dit is een straat met alleen maar winkels waar je sneakers kan kopen. Loop elke winkel even binnen om te vergelijken, want de prijzen variëren vaak. Maar het is er in ieder geval veel goedkoper dan in Nederland.

must see in Hong Kong!

Mong Kong is eigenlijk een stukje van Hong Kong wat je absoluut niet mag overslaan als je er nog nooit bent geweest. Het is er gezellig, mega druk maar vooral indrukwekkend. Er is hier zoveel te zien, te beleven en te doen. Je moet het zelf gezien en geproefd hebben!

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW