Kies stad

Frozen Fountain in Amsterdam

The Frozen Fountain is naar onze mening de leukste interieur winkel in Amsterdam. Deze winkel zit een beetje verstopt, maar is zeker niet onvindbaar. The Frozen Fountain beslaat twee grote panden aan de Prinsengracht in Amsterdam en heeft dus lekker veel oppervlakte voor designmeubels, accessoires en hebbedingetjes.

Frozen Fountain Amsterdam interieur

Je vindt er bekende meubels van grote namen zoals de sloophouten tafels van Piet Hein Eek, de vervilte stoffen van Claudy Jongstra, de bekende knotted chair van Macel Wanders maar ook vele andere betaalbare designspullen die het heel goed zullen doen als cadeau.

Er is elke keer weer wat nieuws te vinden en is een inspiratiebron voor interieur liefhebbers. Daarnaast is de winkel ook een platform voor jonge designers om hun werk aan de man te brengen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker een kijkje! Het is een laagdrempelige winkel waar je je kunt laten verassen door de mooie spulletjes die ze er hebben. Voel je net als ons even als een kind in een speelgoedwinkel, keer op keer.

Contact

Telefoon: 020 6229375
Email: info@frozenfountain.nl
Adres: Prinsengracht 645
1016HV, Amsterdam

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW