Kies stad

Raw materials in Amsterdam

Raw Materials is typisch zo’n winkel die niet heel erg opvalt, totdat je de winkel binnenloopt. Werkelijk een écht unieke interieurwinkel gelegen aan de Rozengracht in hartje Amsterdam. Alleen het pand op zich al is een bezienswaardigheid in Amsterdam. Een indrukwekkend pand met een enorme winkeloppervlakte gevuld met ongewone woonproducten. Je moet in de winkel geweest zijn om het zelf te ontdekken.

Raw materials meubels

Het assortiment van Raw Materials is erg uitgebreid. Je kan in deze interieurwinkel in Amsterdam terecht voor grote meubelstukken zoals unieke vintage kasten, bijzondere eettafels, stoere industriële lampen en leuke metalen krukjes. Hiernaast ben je hier ook aan het goede adres als je op zoek bent naar kleine woonaccessoires. Zo verkopen zij keramiek, bijzondere kunstwerken en verschillende soorten decoratie zoals fotolijstjes, oude blikken en decoratieletters.

Raw materials materialen

Zoals de naam al zegt, zijn de producten van Raw Materials gemaakt van materialen waar al vele eeuwen mee gewerkt wordt. Meubelmakers, handwerklieden, ontwerpers, kunstenaars en andere vakmensen uit verschillende delen van de wereld hebben met simpel gereedschap een nieuwe vorm gegeven aan materialen als hout, steen, metaal, katoen of leer. Vaak zijn de objecten oud of gemaakt van recyclede materialen wat zorgt voor nog meer karakter. Dit maakt de woonproducten van Raw Materials nou juist zo spannend, verrassend, authentiek en ongewoon.

Contact

Telefoon: +31 20 421 38 93
Website: www.rawmaterials.nl
Email: info@rawmaterials.nl
Adres: Rozengracht 231
1016 NA Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: Gesloten

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW