Kies stad

Restaurant Fier in Amsterdam

Oh jawel! Amsterdam West heeft er een nieuwe tent bij! Op de Clercqstraat opende Fier een paar maanden geleden haar deuren. Dit nieuwe restaurant in Amsterdam werkt met een Vlaams Limburgse menukaart, en je eet er voor een prikkie! How we like that! Namelijk 15 euro voor een hoofdgerecht, waarbij je je eigen bijgerechten en sausje kunt kiezen. Netjes, toch?

Interieur van restaurant Fier in Amsterdam

Het interieur van restaurant Fier is ook leuk. No nonsens, maar lekker makkelijk en ongedwongen.
In het voorste gedeelte van restaurant Fier heb je een hoekbar met industriële krukjes waar je gezellig een biertje of een wijntje kunt doen. Langs de grote ramen door naar de open keuken staan de houten tafels met vintage stoeltjes, en heb je uitkijk op de grote zwarte krijtwand waar de dagspecials staan opgeschreven. En achter in het restaurant staat een grote tafel die goed is voor een gezellige groepsdiner.

Bij restaurant fier kan je de hele dag terecht!

Bij restaurant Fier in Amsterdam kun niet je alleen terecht voor avondeten, maar ook voor een uitgebreid ontbijt, lunch of borrel!
Wij zijn voor de lunch gegaan, en dat was zeker een aanrader! Het was alleen helaas heel slecht weer toen wij Fier een bezoekje brachten, anders hadden wij graag buiten op het fijne terras gezeten. Hopelijk heb jij meer geluk!

Contact

Telefoon: +31 20 221 7449
Email: info@fieramsterdam.nl
Adres: de Clercqstraat 79
1053 AG, Amsterdam

Openingstijden

Maandag: Geopend
Dinsdag: Geopend
Woensdag: Geopend
Donderdag: Geopend
Vrijdag: Geopend
Zaterdag: Geopend
Zondag: Geopend

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW