Kies stad

B&B BedonBoard in Amsterdam

BedonBoard is een leuke Bed & Breakfast in Amsterdam in de vorm van een woonboot. Een unieke manier van overnachten tijdens jouw bezoek in Amsterdam. Hier aan het water word je heerlijk in de ochtend wakker met de reflectie van het zonlicht in het water en vrolijk zingende vogeltjes. Zo begint je dag altijd goed!

B&B BedonBoard Amsterdam locatie

Bed & Breakfast BedonBoard is gelegen tegen het Westerpark op vijfhonderd meter van de Jordaan. Met de leuke restaurants en winkels heb je een ideale ligging om Amsterdam eens goed te verkennen. Vind je het leuker en makkelijk om te fietsen? BedonBoard verhuurt ook fietsen voor €10,- per dag.

B&B BedonBoard Amsterdam kamers

Bij Bed & Breakfast BedonBoard in Amsterdam krijg je een mooi ingerichte lichte kamer met privé badkamer. De kamer heeft een comfortabel kingsize bed, dat omgezet kan worden in twee aparte bedden. Er is een koelkast, een waterkoker en een koffiezetapparaat aanwezig. Tevens kan je bij BedonBoard gebruik maken van de gratis wifi verbinding.

Voor een tweepersoonskamer bij BedonBoard in Amsterdam betaal je € 95,- (hoogseizoen) of € 90 (laagseizoen) per nacht. Hoogseizoen: 15 maart-15 oktober.

Contact

Telefoon: +31(0)6/21.29.83.23
Adres: van Bossepad 4
1051 MA Amsterdam

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW