Kies stad

B&B Lieve Nachten in Amsterdam

Wil je verblijven in een huiselijke omgeving? Dan is B&B Lieve Nachten in Amsterdam zeker wat voor jou! Deze bijzondere B&B is gevestigd in een designhuis op het eiland IJburg in Amsterdam (ongeveer 15 minuten van het centrum).

Huiselijke B&B in Amsterdam

De architectuur van het gebouw is anders dan normaal. Lekker speels met grote raampartijen en gemaakt van ecologische materialen (lees: veel, heel veel hout!)

Alle kamers hebben een unieke thema en beschikken over een eigen badkamer.

Het gebouw heeft verschillende niveaus en heeft zelfs een bibliotheek met een grote boeken collectie. Lekker wegduiken achter een boek in een van de velen zithoeken dus!

B&B Lieve Nachten in IJburg Amsterdam

Mocht je tijdens je verblijf geen zin hebben om de drukke stad in te gaan, dan biedt IJburg vele diverse eetgelegenheden, en op een klein afstand fietsen -of 30 minuten lopen, heb je Blijburg. (meer over Blijburg kun je vinden bij “overig”)

Kortom, B&B Lieve Nachten is perfect voor als je wilt ontspannen na een dagje Amsterdam!

Tip: Mocht je met de auto zijn, parkeer deze dan bij de P&R in Zeeburg. Dit is 2 haltes van IJburg met de tram. Je kan er parkeren voor 8,- per dag inclusief vijf kaartjes van en naar het centrum toe. (scheelt je weer een hoop parkeergeld!)

Contact

Telefoon: 0624570925
Adres: Jan Olphert Vaillantlaan 77
1086 XZ Amsterdam

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW