Kies stad

Andaz Hotel in Amsterdam

Het nieuwste en een van de meest luxe hotels van Amsterdam is het Andaz hotel in Amsterdam. Onderdeel van de Hyatt Hotels Corporatie en het eerste Hyatt hotel in Nederland. Het hotel is gevestigd op de Prinsensgracht, waar vroeger de Openbare Bibliotheek Amsterdam gevestigd was. Het is een mooie locatie langs de Amsterdamse grachtengordel en dichtbij De 9 Straatjes.

DESIGN HOTEL VAN EIGEN BODEM

Bij het binnenkomen van het hotel werden we begroet door het kleurrijke, bijzondere en kitsch neigende interieur van het hotel. Het interieur van het hotel is ontworpen door Marcel Wanders, een bekende Nederlands industrieel ontwerper. Tulpen, Delfts blauw, goud en oranje bevliegen je netvlies alsook een gigantisch groot televisiescherm. Dit is onderdeel van een uitgebreide collectie videokunst. In het hotel zijn veertig videowerken van veelal Nederlandse kunstenaars verspreid en geïntegreerd in het interieur.

Trendy maar toch warme uitstraling

De lounge van het hotel heeft een warme uitstraling, het geeft je het gevoel alsof je in een moderne woonkamer zit in een museum. De banken zitten comfortabel en het personeel is aardig en hip. Wat nieuws uitproberen in de stad? Ga lekker een drankje doen bij het Andaz hotel in Amsterdam!

Contact

Telefoon: +31 20 52 31 234
Website: prinsengracht@andaz.com
Adres: Prinsengracht 587
1016 HT, Amsterdam

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW