Kies stad

O-Check in Seoul

O-Check is een grafisch ontwerpbureau in Seoul, die naast hun werkzaamheden als grafische ontwerpers ook een eigen winkel en café hebben. Het is tóch wel opvallend en leuk om te zien dat de winkels in Seoul vaak worden gecombineerd met een café. De naam ‘O-Check’ is afgeleid van het Koreaanse woord ‘gongcheck’ dat lekkerlijk ‘een boek met niets binnen’ betekent.

O-Check winkel interieur

De kantoorruimte van O-Check in Seoul is klein, simpel maar erg stijlvol. Een betonnen vloer, minimalistische houten bureau’s en boekenkasten vol met designboeken. Deze stijl zie je eigenlijk ook terug in de mooie winkel en café, die verder wordt aangevuld met mooie details als industriële verlichting en glazen flessen die als vazen worden gebruikt. De sfeer is super relaxt en ontspannend.

Seoul stationery

De stationery van O-Check die ook bijvoorbeeld verkrijgbaar zijn bij de winkel A Land, zijn zowel functioneel en voorzien van een mooie frisse en originele vormgeving. Ze zijn bovendien erg milieubewust met producten die gecreëerd zijn van gerecycled papier, natuurlijke materialen en hout-en soja-inkt.

De foto’s zijn gemaakt door Rosa Park!

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW