Kies stad

Saint Germain in Parijs

Ook éen van onze favoriete wijken in Parijs is Saint Germain. Deze wijk bevindt zich in het 6e arrondissement van Parijs en heeft veel weg van Le Marais. Alleen vind je in Saint Germain wat meer luxere restaurants en chiquere winkels. Dus ben jij opzoek naar de laatste must haves op gebied van fashion? Kom hier dan met een goedgevulde portemonnee en je zal hier vast en zeker slagen!

Saint Germain een gezellige kunstenaarswijk

Maar naast alle dure winkels en restaurants heeft Saint Germain veel meer te bieden. Het is een gezellige kunstenaarswijk wat ook aan de linkeroever van de Seine ligt. Het is heerlijk om door deze buurt te wandelen, want het zit vol met onbekende modeboetiekjes, antiek winkeltjes en kunstgaleries.
In Saint Germain staat ook de kerk St. Sulpice wat tegenwoordig een toeristische trekpleister is geworden door het boek de ‘Da Vinci Code’. Ondanks het zo toeristisch is, zeker een aanrader om te bezoeken!

pittoreske oude buurten van Saint Germain

Ben je een oude boekliefhebber? Loop dan even door naar de oevers van de Seine voor de bouquinistes. Hier vind je oude groene kraampjes met interessante tweedehands boeken.
Wil jij even wat anders dan de Champs-Élysées? Struin dan lekker door de pittoreske oude buurten van Saint Germain waar een typische Parijse sfeer hangt. Genieten!!!

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW