Kies stad

Yakitori restaurant Yardbird

Het is alweer 1,5 maand geleden dat wij een bezoekje aan Hong Kong hebben gebracht. En natuurlijk hebben wij weer wat leuke plekjes ontdekt die we graag met jullie willen delen zoals Yardbird.
Yardbird is een yakitori restaurant wat gelegen is in Sheung Wan. Persoonlijk één van onze favoriete buurten van Hong Kong, dus waarom niet meteen een bezoekje brengen?

Yardbird een Hype in Hong Kong

Yardbird is een walk-in restaurant, en soms kan het een beetje frustrerend zijn om zo lang te moeten wachten op een tafeltje. Maar ach, dat krijg je ervan als het een plek is waar iedereen wilt zitten. Moet zelf eerlijk toegeven dat ik de hele hype om Yardbird heen niet echt begrijp, maar desalniettemin is het absoluut wel een bezoekje waard! Probeer doordeweeks langs te komen in plaats van het weekend. Dan is een uurtje (of twee) wachten op een tafeltje geen uitzondering!

simpele maar gezellige inrichting

Yardbird telt twee verdiepingen en de inrichting is simpel maar heel gezellig. Bij binnenkomst heb je een grote bar waar je plaats kunt nemen tijdens het wachten onder genot van een cocktailtje (deze zijn overigens wel héél goed!) de kaart bestaat voornamelijk uit kip, maar aan de muur hangt een bord met andere gerechten die te bestellen zijn. En omdat Yardbird zo’n beetje de “It-factor” heeft gekregen in Hong Kong, zijn de prijzen niet heel goedkoop. Denk aan 4-5 euro per yakitori, en met wat cocktailtjes kom je wel op een eindrekening van ongeveer €130 met z’n tweetjes. Maar al om al een hele leuke avond gehad met goed eten en heerlijke cocktails!

*Tip: bestel hier de sweet corn tempura, de chickenwings, oyster en de Korean fried cauliflower. En als drankje moet je zeker de ‘Jolly Rancher’ bestellen!

Contact

Telefoon: +852 2547 9273
Website: www.yardbirdrestaurant.com
Email: info@yardbirdrestaurant.com
Adres: 33 Bridges Street
Sheung Wan, Hong Kong

Openingstijden

Maandag: 18:00 - laat
Dinsdag: 18:00 - laat
Woensdag: 18:00 - laat
Donderdag: 18:00 - laat
Vrijdag: 18:00 - laat
Zaterdag: 18:00 - laat
Zondag: Gesloten

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW