Kies stad

Teakha in Hong Kong

Dit is zeker één van onze favoriete plekjes in Hong Kong om heerlijk even tot rust te komen. Hier in de buurt vind je namelijk veel indie-boetiekjes en schattige plekjes waar je even een hapje en een drankje kunt doen, en Teakha is zo’n fijn plekje! Het zit een beetje verstopt in de Tai Ping Shan Street, maar je kan het makkelijk herkennen aan de mooie zwarte harmonica deuren.

Teakha? Wat is het?

Teakha is afgeleid van ‘茶家’, wat letterlijk ’theehuis’ betekent in het Cantonees. Hier vind je dan ook de lekkerste biologische thee in verschillende soorten en smaken. Van gekarameliseerde citroenthee tot Keemun melkthee of de bekende Chinese rode dadel thee tot Houjicha latte met Hokkaido suiker. You name it, they have it! Maar voor een kopje koffie, een sandwich, salade of een speciaal homemade gebakken taartje kun je hier ook heel goed terecht!

Inrichting van Teakha

De inrichting van Teakha kan ik het beste omschrijven als schattig, laagdrempelig maar vooral gezellig. Door het gebruik van veel hout en de kleine open keuken zie je hoe alles met liefde wordt klaargemaakt.
Wij riepen telkens hoe ‘schattig’ wij dit tentje wel niet vonden in het Nederlands, totdat een meisje ons aansprak die er werkte ook uit Nederland kwam! We hadden gezellig nog even gekletst en ze gaf ons daarna nog wat leuke tips. Een kleine wereld hè?!

Contact

Telefoon: +852 2858 9185
Website: http://www.teakha.com
Email: discover@teakha.com
Adres: Shop B, 18 Tai Ping Shan Street
Sheung Wan, Hongkong

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 - 19:00
Woensdag: 11:00 - 19:00
Donderdag: 11:00 - 19:00
Vrijdag: 11:00 - 19:00
Zaterdag: 11:00 - 19:00
Zondag: 11:00 - 19.00

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW