Kies stad

B&B &Klevering Oudeschans

Ben jij een echte interieur-junkie? Dan ken je &Klevering vast en zeker wel! Als er weer een housewarming op de planning staat, ben ik hier standaard te vinden. Ze hebben er de leukste servies, kookboeken, kussens en keukengereien. Kortom: het is een te gekke cadeauwinkel!

Perfecte ligging

Naast de twee vestigingen, hebben de oprichters van &Klevering ook een Bed and Breakfast geopend op de Oude Schans. Heel centraal en rustig gelegen op de grachten tussen Centraal Station, Nieuwmarkt en Waterlooplein. Perfect voor als je met de trein reist, wilt gaan struinen op de vlooienmarkt en opzoek wilt gaan naar tweedehands winkeltjes en vervolgens heerlijk een hapje wilt eten in de gezellig buurt van Nieuwmarkt.

Lichte appartement met een mooie inrichting

Het appartement is heerlijk licht door de grote raampartijen en heeft een mooie inrichting waar veel aardetinten in zijn verwerkt.
Het beslaat in totaal twee verdiepingen waar je gerust met z’n vieren terecht kunt zonder dat je last hebt van andere gasten. Je hebt een grote keuken tot je beschikking waar je je eigen maaltijd(en) kunt voorbereiden en een grote lichte woonkamer die is gevuld met mooie design meubelen. Ik zeg: VERLIEFD!!

Contact

Telefoon: N/A
Adres: Oudeschans 22winkel
1011 LA, Amsterdam

Plaats een reactie







Volg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW