Places we Know

aA Design Museum in Hongdae

Een cafe, museum en showroom voor prachtige meubels vind je hier in de vijf verdieping tellende ruimte in het levendige, jonge en hippe wijk Hongdae. Een heerlijke plek om te genieten van mooie spullen onder genot van een hapje en een drankje.
Het loft-achtige pand is eigendom van de beroemde Koreaanse vintage meubel collector Myung-Hwan Kim. Hij is tevens ook eigenaar van de bekende Italiaanse restaurant ‘AGIO’ in Hongdae waar we over hebben geschreven. (ook een must visit!)

Heerlijke koffie, salades en toetjes bij aA Design Museum

Bij binnenkomst lijkt het alsof je je even ergens anders bevindt dan in Seoul. De negentien-eeuwse Franse deuren, de antieke lantaarnpalen uit London, en de Scandinavische designe stoelen zorgen voor een unieke plek om je middag hier door te brengen. Bij aA Design Museum serveren ze lekkere koffie, heerlijke biologische salades en vooral de toetjes zijn to-die-for! (zie foto)

verzameling van de afgelopen twintig jaar

Wat aA Design museum zo’n een unieke plek maakt, is omdat je hier een verzameling vindt van meubels en ornamenten uit de hele wereld van de afgelopen twintig jaar. De collectie loopt heel erg uiteen en is te koop voor diegenen die geïnteresseerd zijn.

Dus ben jij binnenkort te vinden in Seoul? Dan mag je deze super leuke cafe/museum/showroom niet vergeten te bezoeken!

Mobiele versie afsluiten