Kies stad

King Kong Hostel in Rotterdam


Normaal gesproken zijn wij geen liefhebbers van hostels. Maar we maken graag een uitzondering voor King Kong Hostel in Rotterdam. Een urban style hostel met een perfecte locatie aan de bruisende Witte de Withstraat, waar ook veel andere leuke cafe’s en restaurants gevestigd zijn.

Het pand van King Kong Hostel was in 1872 gebouwd en had verschillende doeleinden gehad. Ooit zat er bijvoorbeeld een tattoo shop en illegale casino’s in. En misschien wel het meest bekende, een bordeel, die wereldwijd bekend stond om de meest mooie en exotische vrouwen.

Nu is het dus King Kong hostel. Er zijn verschillende kamers beschikbaar, variërend van kamers met meerdere stapelbedden tot privé kamers met kingsize bedden.

De interieur inrichting is speels, stoer en industrieel. De ruimtes zijn ingericht met stijlvolle vintage meubels en accessoires. En hier en daar kom je dingen tegen die je niet zou verwachten bij een hostel. Klimtouwen, gymbokken, hangmatten… maar dit maakt King Kong Hostel juist zo’n leuke plek.

Contact

Telefoon: 010 818 8778
Website: www.kingkonghostel.com/
Adres: Witte de Withstraat 74
3012 BS Rotterdam

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW