Places we Know

42Raw in Kopenhagen


Op zoek naar een lekkere en healthy hotspot in Kopenhagen? 42raw is de perfecte plek. Alles in dit restaurant is raw. De gerechten zijn glutenvrij en cappuccino’s worden met amandelmelk bereid. Tot 14:00 uur kun je hier brunchen. Een brunch bij 42raw kost 129 kronen, wat ongeveer €17,50 is. Het restaurant serveert daarnaast heerlijke ontbijt- en lunchgerechten. De sandwich met hummus en avocado is een aanrader! Ook maakt het restaurant heerlijke taartjes. Uiteraard is dit ook allemaal raw. 42raw is doordeweeks tot 20:00 uur ’s avonds open, dus tot die tijd kun je genieten van de lekkerste gerechten. In het weekend gaat het restaurant om 18:00 uur dicht.

Zelfgemaakte granola

Het restaurant heeft een gezellige inrichting. Er staan lange, houten tafels waar mensen eten of op hun laptop aan het werk zijn. Boven de tafels hangen zwarte, industriële lampen. Aan de bar bestel je je eten. Wil je graag thuis ook nog genieten van al het lekkers wat je bij 42raw kunt eten? 42raw verkoopt zelfgemaakte granola in allerlei smaken. Zo kun je thuis ook genieten van een gezonde maaltijd. De zelfgemaakte granola kost 69 kronen per zakje, wat ongeveer €9,00 euro is.

Vestigingen 42raw

Het restaurant is gevestigd in de Pilestraede. Deze straat is vlakbij de grote winkelstraat Strøget. In de Pilestraede vindt je naast 42raw, het restaurant Paleo en de HAY mini market wat leuke plekjes zijn om te bezoeken. 42raw heeft nog drie andere vestigingen in Denemarken, namelijk in Hellerup, Hørsholm en Frederiksberg.

Mobiele versie afsluiten