Places we Know

Hotel Stay in Kopenhagen


Wil je tussen Deens design overnachten? Boek dan een kamer bij Hotel Stay. Het hele hotel is ingericht door het Deense designmerk Hay. Al bij binnenkomst kijk je je ogen uit, de Scandinavische inrichting van het hotel is prachtig. Het hotel beschikt over een fitnessruimte die iedere dag open is van 07:00 uur tot 22:30. In het restaurant kun je doordeweeks van 07:00 tot 10:00 ontbijten en in het weekend tot 11:00 uur. Een ontbijt bij Hotel Stay kost 145 Deense kronen per persoon, dit is ongeveer €19,00. Het hotel heeft verschillende soorten hotelkamers en appartementen in verschillende prijsklassen. Je kunt overnachten in een 2-kamerappartement, het atelier, een loft of in het penthouse in de top van het hotel. Het hele hotel is voorzien van Wifi.

2-kamer appartement

Het 2-kamer appartement is geschikt voor vier personen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een keuken met kookeiland, eettafel en zithoek.

Atelier en Atelier XL

Het atelier is geschikt voor twee personen. Deze kamer heeft een zithoek, eettafel, keuken, badkamer en tweepersoonsbed. Atelier XL is ook geschikt voor twee personen, maar deze kamer is een stuk ruimer.

Loft XL

Houd je van een industriële interieurstijl? Dan vind je de loft in het hotel waarschijnlijk geweldig. Er ligt in de loft een betonnen vloer en midden in de ruimte staat een zwarte keuken. De loft is geschikt voor twee personen en beschikt over een zithoek, keuken, twee eettafels, een tweepersoonsbed en een luxe badkamer.

Penthouse

Helemaal in het topje van het hotel vind je het penthouse. Het penthouse heeft een prachtig uitzicht over de stad Kopenhagen. Het penthouse heeft twee slaapkamers en twee badkamers en is daarom geschikt voor vier personen. Verder heeft het penthouse een keuken, eettafel en een grote zithoek. Vanuit het penthouse heb je prachtig uitzicht over de stad en Island Brygge.

Mobiele versie afsluiten