Places we Know

Hotel SP34 in Kopenhagen


Hotel SP34 is een gastvrij en gezellig hotel, midden in het stadscentrum van Kopenhagen. Al bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen en kun je een drankje drinken aan de bar. Het hotel organiseert iedere avond tussen 17:00 uur en 18:00 een wijnavond waarbij je andere hotelbezoekers kunt ontmoeten. Daarnaast beschikt SP34 over een loungeruimte, bioscoop, fitnessruimte en kun je er fietsen huren. In de drie restaurants van SP34 kun je ontbijten, lunchen of dineren. Doordeweeks is het ontbijtbuffet geopend tussen 7:00 uur en 10:00 uur, in het weekend kun je ontbijten tussen 7:30 en 11:00 uur.

Kamers in het hotel

Iedere kamer in het hotel heeft een televisie, koffiezetapparaat, waterkoker, haardroger, shampoo en douchegel, een werkplek en een telefoon. In totaal heeft het hotel 118 kamers. Er zijn vier soorten kamers in verschillende prijsklassen. Naast de hotelkamers beschikt het hotel over twee suites en een penthouse, in het topje van het hotel. Vanuit de suites en het penthouse heb je prachtig uitzicht over de stad Kopenhagen. Uiteraard beschikken de suites en het penthouse over dezelfde faciliteiten als de hotelkamers. Als je overnacht in een suite of in het penthouse krijg je extra badschuim en douchegel, heb je een gratis minibar, gratis parkeergelegenheid en zijn het ontbijt en a la carte diner inbegrepen in de prijs.

Bioscoop met gratis hapjes

Tip: Wil je een gezellige avond? Kijk een film in de bioscoop van het hotel. Iedere avond draait er een film in de bioscoop van SP34. Voor een kleine prijs kun je een film kijken. Bijkomend voordeel: het hotel zorgt voor alle hapjes en drankjes.

Mobiele versie afsluiten