Kies stad

Tenue de Nîmes in Amsterdam

Aan de Elandsgracht 60 in Amsterdam vind je Tenue de Nîmes. Een van de weinig heren kledingwinkels uit Nederland die ook internationaal aandacht weet te trekken. Natuurlijk hebben collaborations met o.a. Big John en Converse indruk gemaakt. Vorig jaar mocht de winkel uit Amsterdam zelfs een ING Retail Jaarprijs ontvangen. Volgens de jury is Tenue de Nîmes een doelgerichte ontdekkingsreis van jonge nieuwsgierige, onafhankelijke en innovatieve ondernemers naar het Nieuwe Winkelen in een nieuwe wereld, waarin klanten fans worden en goed zaken wordt gedaan.

Denim paradijs in Amsterdam

Een denim inspired boutique, dat is hoe Tenue de Nîmes zichzelf ziet. Eigenaren Menno van Meurs en Rene Strolenberg hebben niet voor niets de Franse stad Nîmes in de naam van de winkel opgenomen. Het is niet alleen de stad waar denim vandaan komt, maar Nîmes was ook de legendarische stad die bekend staat om de prachtige stoffen en patronen.

Met denim merken als Levi’s Vintage, Lee originals, Acne, Atelier Ladurance, Denim Demon, iJiN Material, Momotaro jeans, Nudie, Naked & Famous en Flat Head, is Tenue de Nîmes uit Amsterdam een ware paradijs voor spijkerbroek liefhebbers. Het is ook fantastisch om te horen hoe de vriendelijke eigenaren zo gepassioneerd over spijkerbroeken praten in de winkel.

Tenue de Nîmes collectie

Naast de uitgebreide denim collectie vind je bij Tenue de Nîmes een breed scala aan fantastische spullen die je levensstijl verrijken. Schoenen van Red Wing, stropdassen van The Hill-side, cosmetica door Byredo en Diptyque, Thank You Too kaarten en andere must haves zoals speciale Japanse waspoeder voor je meest waardevolle jeans vind je in deze bijzondere winkel in Amsterdam.

Tenue de Nîmes Madame

Goed nieuws voor de dames. Dit najaar opent Tenue de Nîmes een nieuw filiaal met damesmode aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Via een foto op Twitter onthult de winkel dat het filaal aan de Haarlemmerstraat ‘Tenue de Nîmes Madame’ gaat heten.

Contact

Telefoon: +3120 3204012
Email: info@tenuedenimes.com
Adres: Elandsgracht 60
1016 TX , Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 18:00

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW