Kies stad

Gild Atelier in Amsterdam

Wij hebben vorige week kennis mogen maken met Sophie Teppema van Gild Atelier. Een super leuke vrouw die met enthousiasme en liefde sieraden maakt voor haar winkel.
Sophie studeerde af aan de ‘Vakschool’ in Schoonhoven en heeft na haar studie nog voor verschillende goud smeden gewerkt om wat ervaring op te doen. Na wat jaren te hebben gewerkt, besloot ze om haar eigen sieraden label op te zetten.

Verstopt naast de Nieuwe Kerk in Amsterdam

In 2008 openende Gild Atelier haar deuren in een klein schattig gebouw naast de Nieuwe Kerk achter de Dam. Het winkeltje zit een beetje verstopt, maar is niet te missen door de mooie witte karakteristieke voorgevel. Bij binnenkomst ademt het interieur een sfeer van natuurlijke eenvoud en rust. De mooie wit geschilderde muur en hoge plafonds zorgen voor ruimte in deze kleine schattige winkel. De sieraden liggen gepresenteerd in blokkige vitrines van hout en in de mooie glazen stolpen. Oh wat was ik verliefd op alles wat daar in de winkel lag!

Subtiele, fijne en tijdloze sieraden

Sophie’s design is het beste te beschrijven als subtiel, fijn maar tijdloos. Ze heeft naast Gild Atelier ook nog een zuster label genaamd Little Treasures. De sieraden hiervan verkoopt ze via haar webshop, en deze collectie is meer trendy en gericht op de commerciëlere markt.

Persoonlijke sieraad Bij Gild Atelier

Dus ben jij opzoek naar een unieke handgemaakte ring, ketting of armband? Breng dan zeker een bezoekje aan Gild Atelier! En mocht je zelf iets in gedachten hebben? Bespreek dit dan met Sophie. Ze denkt graag mee aan een persoonlijke ontwerp, mits dit in haar visie past natuurlijk!

Contact

Telefoon: +31 (0)20 4210093
Email: info@gild-atelier.com
Website: http://www.gild-atelier.com http://www.littletreasures.it
Adres: Eggerstraat 2
1012 NN, Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 18:30
Zaterdag: 12:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00 (mei - aug)

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW