Places we Know

Baskèts in Amsterdam

Baskèts in Amsterdam

Ben je een echte sneakerfreaker? Dan ken je Baskèts in Amsterdam vast en zeker al? Zo niet, waar wacht je dan nog op? Half April 2012 werd Baskèts geopend aan de Elandgracht, naast het Jefferson hotel en schuin tegenover denimwinkel Tenue de Nîmes. Baskèts betekent ‘sneakers’ in het Frans, maar in deze winkel in Amsterdam vind je niet zómaar sneakers die ook bij Frontrunner of Footlocker verkrijgbaar zijn. Bij Baskèts worden sneakers gepresenteerd van diverse hoogwaardige merken met soms unieke limited editions. ‘Modieuze sneakers met een strak ontwerp, die aanvaardbaar zijn in de betere uitgaansgelegenheden en in sommige gevallen zelfs op catwalks’, aldus de eigenaren Jeffrey Sluijzer (Jefferson hotel) & Daan de Greef.

Baskèts sneakers

Bij Baskèts in Amsterdam vind je sneakers van onder andere Nike, Adidas Ransom/Originals, Common Projects, Clark Originals, Vans California/OTW, Gourmets, Natives Fitzsimmons, Vico, Locals Ams, Amsterdam Shoe Co, Converse by John Varvatos, Etiquette Amsterdam, Folk, Mason Garments, en Warrior.

Hiernaast kan je in deze sneakerwinkel in Amsterdam ook terecht voor bijvoorbeeld dope tassen en rugzakken.

Baskèts winkel interieur

Voor het chique interieur ontwerp van de winkel, heeft Baskèts hulp gekregen van Robin Sluijzer, een ontwerper die ook verantwoordelijk was voor het indrukwekkende ontwerp van het Jefferson hotel.

Mobiele versie afsluiten