Kies stad

CT coffee & coconuts in Amsterdam

De Pijp was altijd al een van de leuke buurten van Amsterdam geweest, en het lijkt steeds leuker en leuker te worden. Onlangs is CT coffee & coconuts daar geopend, gelegen in het voormalige Ceintuur Theather. Toen eigenaar Bas Beijer langs het gebouw liep en zag dat het te huur was, had hij meteen gebeld om te vragen naar de mogelijkheden. Enthousiast vertelde hij wat voor concept hij in zijn hoofd had, het concept van CT coffee & coconuts.

Food makers

CT coffee & coconuts is een combinatie tussen een cafe en een restaurant. Hetgeen wat het zo uniek maakt, is dat zij inspirerende food makers samenbrengen en deze te delen met de klanten. Zo serveren ze bijvoorbeeld de heerlijke koffie van Bocca, de worsten van Brandt & Levie en samen met brouwerij Oedipus maken ze hun eigen bier.

Comfortabel eten

Naast het unieke concept, hebben ze met hulp van Sukha de ruimte ook super mooi ingericht. CT coffee & coconuts heeft meerdere levels, die aangekleed zijn met zachte, natuurlijke en relaxte elementen. Je kan plaatsnemen op de stijlvolle houten banken, witte stoelen aan tafels of lekker languit chillen op de mooie zitzakken.

Ontbijt, lunch en diner in Amsterdam

Vanaf zeven uur in de ochtend kan je al bij CT coffee & coconuts terecht voor een lekker ontbijtje. En tot tien uur in de avond kan je er ook lunchen en dineren. Op het menu staat bijvoorbeeld een gezonde salade of een heerlijke hamburger. Naast verse sappen, serveren ze daar ook verse coconutsap in een echte cocosnoot.

Contact

Telefoon: 020 35 41 104
Website: www.ctamsterdam.nl/
Adres: Ceintuurbaan 282-284
Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 7:00 - 22:00
Dinsdag: 7:00 - 22:00
Woensdag: 7:00 - 22:00
Donderdag: 7:00 - 22:00
Vrijdag: 7:00 - 22:00
Zaterdag: 8:00 - 22:00
Zondag: 8:00 - 22:00

Plaats een reactieVolg ons op Instagram

@PLACESWEKNOW